change language


Onderzoekers in het project

Staf

Dr. David Fontijn

Prof. dr. Annelou van Gijn

Prof. (em.) dr. Corrie Bakels


Promovendi

Drs. Quentin Bourgeois

Karsten Wentink Mphil

Drs. Marieke Doorenbosch


Overige onderzoekers

Arjan Louwen MA

Drs. Cristian van der Linde

Drs. Masja Parlevliet

Prof. dr Harry Fokkens

Drs. Luc Amkreutz

Drs. Richard Jansen

Drs. Maarten Wispelwey
Arjan Louwen

Arjan Louwen

Arjan Louwen (1986) studeerde prehistorie van noordwest Europa aan de Universiteit Leiden (Master in 2010). Sinds 2007 raakte hij als student betrokken bij het veldwerk van het ‘Ancestral Mounds’ project. Als student-assistent en later als onderzoeks-assistent droeg hij naast het veldwerk te Apeldoorn, Oss-Zevenbergen en Uden-Slabroek ook bij aan de uitwerking van de diverse grafheuvel opgravingen.

Vanaf 2009 is hij daarnaast werkzaam geweest als veldarcheoloog bij Archol. Archol is een archeologisch bedrijf gevestigd onder hetzelfde dak als de Faculteit Archeologie en verricht archeologisch veldwerk binnen diverse Nederlandse archeoregio’s.

Sinds 2012 is Arjan weer werkzaam aan de Faculteit Archeologie als ondersteunend onderzoeker en onderwijsassistent. Naast het afronden van de uitwerking van het reeds uitgevoerde veldwerk zal hij zich ook bezighouden met nieuw veldwerk op de Veluwe. Dit nieuwe veldwerk zal zich hoofdzakelijk richten op grafheuvellandschappen als geheel en zal daarnaast fungeren als leerschool voor Leidse archeologiestudenten.

E-mail:

Creative Commons Licentie
werk van Ancestral Mounds Project is in licentie gegeven volgens een
Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederland licentie.
Gebaseerd op een werk op www.grafheuvels.nl. -